Smartia M78

Alumil Albania

Kërkoni cmim nga shitësi

Sistem i vazhdueshëm fasade i avancuar

Përshkrim

Në industrinë moderne të ndërtimit “koha është para”. Prandaj, projektet e ndërtimit duhet të përmbushin afatet, ndërsa qëndrojnë brenda buxhetit të planifikuar. Sistemi SMARTIA M78 është një sistem i vazhdueshëm i fasadës që mund të kontribuojë në arritjen e të dy qëllimeve të lartpërmendura, pasi është një zgjidhje me kosto efektive që ndërthur cilësinë dhe lehtësinë e fabrikimit.

SMARTIA M78 ka një larmishmëri përparësish që e dallojnë atë nga konkurrenca. Estetikisht, ajo ndjek trendin global arkitektural të linjave minimale. Gjithashtu, lustrimi i tij strukturor prej silikoni ofron një ndjenjë uniteti në sipërfaqen e jashtme të fasadës, duke lejuar që drita natyrale të hyjë e papenguar. Për më tepër, instalimi i sistemit bëhet jashtëzakonisht lehtë, duke marrë parasysh që njësitë e tij modulare – përfshirë xhamat – janë të parafabrikuara. Kështu, gjatë proçesit të instalimit kërkesa për fuqi punëtore dhe pajisje është minimale, duke kontribuar në kosto më të ulët dhe proçedura më të shpejta ndërtimi.

Për më tepër, përfitimet e sistemit zgjerohen në tipologjitë e tij. SMARTIA M78 ofron një larmi zgjidhjesh: njësi fikse, njësi me dritare të projektuara ose dritare me mëntesha, përfshihen në paletën e saj të pasur të tipologjisë. Për më tepër, ndërtimet e kornizave dhe integrimi i alumineve louvres, janë gjithashtu mundësitë e disponueshme të personalizimit të mundshëm. Shkathtësia e M78 lejon zgjidhje të bëra me porosi në varësi të kërkesave, duke e bërë atë zgjedhjen ideale për projektet kërkuese.

SMARTIA M78 përfshin të gjitha tiparet që duhet të ketë një sistem modern i fasadës së njësuar. Lehtësia e instalimit dhe kostoja konkurruese në kombinim me rritjen e qëndrueshmërisë statike, rezistencën ndaj ngarkesës së erës dhe opsionet e shumta të personalizimit janë prova e epërsisë së tij. Si përfundim, sistemi SMARTIA M78 është një zgjedhje e besueshme për ndërtesat shumëkatëshe me afate kërkuese dhe kërkesa të rritura për cilësinë.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Smartia M78”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *