Dyqani

SMARTIA M78 një sistem fasade i njësuar për transparencë maksimale

Alumil Albania

Kërkoni cmim nga shitësi

SMARTIA M78 është një fasadë e njësuar me efektshmëri në kosto, e cila kombinon estetikën minimale me fuqinë strukturale. Ndërtimi i tij Struktural me Lustrim prej Silikoni ofron transparencë maksimale në sipërfaqen e jashtme të fasadës. Njësitë modulare, përfshirë xhamat, janë të parafabrikuara në kushtet e një punishteje dhe kjo rezulton në një  instalim të shpejtë dhe ekonomik me minimunim e punës së njerëzve dhe kërkesave për mjete. Kjo mënyrë ndërtimi e bën sistemin M78 nje sistem ideal për ndërtesat shumëkatëshe, ku plotësimi i afateve të kërkuara është një parakusht.

Përshkrim

Avantazhet

  • Përmirësimi i dritës natyrale
  • Rritja e nivelit të rehatisë
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Performancë e çertifikuar në termat e ajrit, ujit dhe presionit të erës
  • Zgjidhje të personalizuara, të rregulluara sipas specifikimeve të çdo ndërtese
  • Fuqia statike e rritur, ne fenomene natyrale ekstreme
  • Lehtësi përdorimi për shkak të levizjes elektrike
  • Do të ketë nevojë për minimumin e shërbimit pas shitjes
  • Produkt me efektshmëri në kosto krahasuar me konkurrencën

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “SMARTIA M78 një sistem fasade i njësuar për transparencë maksimale”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *