Dyqani

Livinglight

Legrand Albania

Kërkoni cmim nga shitësi

Me Livinglight tani mund të krijoni një sistem elektrik inteligjent me funksione të lidhura, i kontrollueshëm me APP Home + Control dhe me asistentët zanorë Alexa, Google dhe Siri, pa ndryshuar zakonet tuaja.

Livinglight bëhet i “zgjuar”.

Pa ndryshuar instalimet ju mund të bëni:

  • transformimin e sistemeve tradicionale ekzistuese në sisteme Smart, me operacione minimale të instalimeve elektrike;
  • ndërto sisteme të reja Smart.

Me Livinglight me Netatmo, funksionet e sistemit elektrik mund të kontrollohen nga telefonat dhe komandat zanore, duke shtuar zgjidhje dhe aplikacione që nuk mund të arrihen me një sistem tradicional.

 

Nëpërmjet aplikacionit Home + Control ju mund të:

  • Operoni dhe personalizoni 4 skenarët e hyrjes, daljes, ditës dhe natës;
  • Shikoni dhe kontrolloni statusin e dritave, grilave dhe ngarkesave të lidhura me prizat;
  • Kontrolloni termostatin e lidhur me Netatmo;
  • Kontrolloni konsumin total të shtëpisë dhe çdo prizë;
  • Marrja e njoftimeve në rast të tejkalimit të fuqisë kontraktuale;
  • Përcaktoni përparësinë e ngarkesave elektrike;
  • Merrni njoftime në rast të mosfunksionimit të ngarkesës elektrike

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Livinglight”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *