Base

Name

Vanto Home

Phone Number

+355 67 300 3033

Email

[email protected]

About

Mirë se vini shtëpinë e markave premium të pajisjeve elektroshtëpiake ASKO, ILVE, FALMEC, SIEMENS, LIEBHERR, LAURASTAR, DYSON etj.

Pavarësisht nëse sapo keni nisur një projekt të ri, ose thjesht dëshironi të zëvendësoni një apo disa prej pajisjeve ekzistuese, ne kemi mbledhur nën një ‘çati’ markat më të mira nga e gjithë bota. Duke u kujdesur për çdo detaj për t’iu përshtatur kërkesave dhe specifikimeve tuaja, Vanto sjell tek ju vetëm produkte të cilësisë premium. Ne ndajmë të njëjtin pasion me ju: pasionin për gatimin, shijen, të bukurën dhe dashurinë për familjen…