Base

Name

Alumil Albania

Email

[email protected]

About

Në ALUMIL ne ndërtojmë përsosmëri çdo ditë.

 

Nëpërmjet objekteve tona moderne të prodhimit dhe kontrollit të rreptë të cilësisë përgjatë gjithë linjës së prodhimit, ne sigurojmë krijimin e produkteve superiore me vlerë të lartë të shtuar. Hulumtimi dhe zhvillimi ynë i vazhdueshëm çon në ofrimin e zgjidhjeve unike me shumë tipare inovative, të cilat plotësojnë plotësisht nevojat e klientëve tanë.

 

Ndërtesat moderne kërkojnë dizenjimin dhe ndërtimin e sistemeve të dyer dritareve me standarde të larta. Duke u fokusuar gjithmonë në specifikimet dhe kërkesat e tregjeve më të përparuara në mbarë botën, ALUMIL ka krijuar një portofol produkt i cili përfshin produkte inovative dhe i përgjigjet në mënyrë të përsosur nevojave moderne të ndërtimit.

 

Me më shumë se 30 vjet eksperiencë dhe 2.200 punonjës, në dizenjimin dhe prodhimin e sistemeve arkitekturore të aluminit, ne jemi një nga kompanitë më të avancuara që zotërojnë globalisht linjat e prodhimit  në 12 fabrikat tona në Evropë.

Business

Category

Brands