Shop

V-Blocker Ndarëse Mbrojtje kundër COVID-19

Alumil Albania

1.00

V-Blocker Ndarëse Mbrojtje kundër COVID-19

Description

V-Blocker të Alumil ofrojnë mbrojtjen e nevojshme nga COVID-19 dhe infeksione të tjera virale, si pjesë e legjislacionit të synuar për funksionimin e sigurt të dyqaneve. Falë V-Blocker të Alumil, ju mund të zvogëloni distancën midis tavolinave, duke ofruar siguri dhe duke maksimizuar fitimin e biznesit tuaj sipas rrethanave të reja. Avantazhet Siguria dhe mbrojtja ndaj Coronavirus-it të ri Lehtësisht i lëvizshëm në hapësirën tuaj Dizajn polimorfik dhe ndërtim i fortë për të shmangur aksidentet Cilësi dhe qëndrueshmëri e shkëlqyeshme e materialeve për përdorim intensiv afatgjatë Përpunim ekonomik plotësisht në përputhje me legjislacionin aktual të shëndetit dhe sigurisë Transparencë optimale e materialeve ndarëse të cilat ofrojnë shikueshmëri me klientët dhe dritë natyrale Dizajn elegant me mundësi kombinimesh të pakufizuara që përmirësojnë estetikën e hapësirës së brendshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “V-Blocker Ndarëse Mbrojtje kundër COVID-19”

Your email address will not be published. Required fields are marked *