Shop

Grila të izoluara termikisht SMARTIA S13600

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Grila të izoluara termikisht SMARTIA S13600

Description

Kuti termike të izoluara termikisht për performancë të jashtzakonshme me një dimension të vetëm 26x32cm. Zgjidhja e vetme ne treg për përmasa të mëdha. Avantazhet Izolim termik i lartë për kursim energjie Profil me shumë dhoma dhe i përforcuar për të mbuluar hapësira te mëdha Nivel sigurie shumë i lartë Unik për sistemet e mëdha rrëshqitëse dhe veçanërisht tipologjitë me shumë kanate Reduktim i lartë i zhurmës Absolute minimale, sidomos në anën e brendshme nga ku kapakët anësor nuk janë të dukshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grila të izoluara termikisht SMARTIA S13600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *