Shop

Grila jo të izoluara termikisht SMARTIA M13700

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Grila jo të izoluara termikisht SMARTIA M13700

Description

Kuti grile me perfomancë të lartë që montohet në pjesën e siperme të dritares. Me linja harkore ose të drejta, kanë një shumelojshmëri profiesh mbushëse dhe ofroje mbrojtje te maksimale Avantazhet Varietet i madh në aspektin e dizajnit dhe dimensioneve Pa zhurmë pasi minimizon zhurmën metalike dhe dridhjet Ideale për mbulimin e hapjeve të mëdha Sistem I lartë sigurie kunder hyrjes me dhune

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grila jo të izoluara termikisht SMARTIA M13700”

Your email address will not be published. Required fields are marked *