Shop

Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000

Description

SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove. Avantazhet : Vlera e lartë përsa i përket aspektit financiar Kursime të larta të energjisë falë efikasitetit të lartë të energjisë në sistem Rritja e nivelit të sigurisë Niveli i lartë i izolimit të zërit Përmirësim i dritës natyrale në sajë të mundësisë për të përdorur kanatin e fshehur Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë Dizajn modern për dritare me linjë të drejtë ose të harkuar Cilësi e lartë me performancë të certifikuar Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem me hapje i izoluar SMARTIA M11000”

Your email address will not be published. Required fields are marked *