Shop

Sistem me hapje i izoluar SMARTIA S67

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Avantazhet : Vlerë shumë e mirë përsa i përket aspektit financiar Kursime të larta të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem Rritja e nivelit të sigurisë Niveli i lartë i izolimit të zërit Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë Dizajn modern për dritare me linjë të drejtë ose të harkuar Lehtësi aksesi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët Cilësi e lartë me shfaqje të certifikuara Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Description

SMARTIA S67është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione i ALUMIL, i cili kombinon performancat e shkëlqyera izoluese termike së bashku me fleksibilitetin e lartë të ndërtimit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem me hapje i izoluar SMARTIA S67”

Your email address will not be published. Required fields are marked *