Shop

Sistemi me hapje i izoluar SUPREME S77

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Avantazhet : Dizajn modern Kursime shumë të larta të energjisë në sajë të efiçensës së lartë të energjisë (Certifikuar nga Shtëpitë Pasive) Niveli i sigurisë së lartë Izolim i jashtëzakonshëm i zërit Lehtësi aksesimi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve Zgjidhje karakteristike për hotelet Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit Cilësi të jashtëzakonshme me performancë të certifikuar Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë.

Description

Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistemi me hapje i izoluar SUPREME S77”

Your email address will not be published. Required fields are marked *