Shop

Grila Persiane SMARTIA M5300

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Grila Persiane SMARTIA M5300

Description

SMARTIA M5300 është një sistem grilash me hapje, të dizenjuara për instalim të jashtëm. Dizajn minimal ose dizajn tradicional. I përshtatshëm për rinovimet dhe ideal për vendbanimet tradicionale ose hotele, shtëpitë një katëshe kur eshte e dëshirueshme të mbahet dizenjimi i linjës minimale Avantazhet Dizajni minimal dhe mentesha të fshehura I lehtë për tu instaluar jashtë, pa akses nga dhoma e brëndshme Aftësia për të integruar profilet mbushëse rrotullues me mekanizëm 25 dhe 35mm Aftësia për të instaluar dizajnin tradicional të mbylljes Aftësia për të ventiluar, dhe në të njëjtën kohë mbrojtja nga rita dhe krijimin një hapësire të sigurtë dhe izolimi pamorë nga mjedisi i jashtëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grila Persiane SMARTIA M5300”

Your email address will not be published. Required fields are marked *