Shop

Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77 PHOS

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Avantazhet : Kursim i lartë i energjisë falë performancës së jashtëzakonshme termike Dritë e përmirësuar natyrale në sajë të dizajnit minimal të sistemit Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë Niveli i sigurisë së lartë Izolim i jashtëzakonshëm akustik Dizajn modern Lehtësi aksesi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët S humëllojshmëri e gjerë e tipologjive dhe zgjidhjeve Cilësi e jashtëzakonshme me përformancë të certifikuar Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Description

Sistemi SUPREME S77 PHOS ofron alternativë për kornizat me kanat dhe fashaturë të fshehur. Ky version është ideal për maksimizimin e dritës natyrale falë reduktimit të gjerësisë së aluminit të dukshëm. Sistemi ofron performancë të lartë të izolimit termik dhe të përshkimit të ujit, të cilat bashkë me izolimin akustik e bëjnë atë ideal për projekte të mëdha.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77 PHOS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *