Shop

Sistem ndarës për zyra SMARTIA P200

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Një sistem ndarës mjaft i dallueshëm me linja jashtëzakonisht elegante dhe estetikë të lartë. Opsione kanati struktural ose gjysëm struktural, është një sistem unik i projektuar posaçërisht për të ofruar një sërë avantazhesh jashtë konkurrencës.

 

Avantazhet:

Elegancë unike, sidomos me versionet strukturale të kanatit

Rezultat strukturoral absolut, sidomos me panelin struktural dopjo të dyerve Instalim i shpejtë pasi që panelet janë të varura lehtësisht me lidhësin e fiksuar izolimi i zhurmave, të paktën 38 dB

Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive, duke përfshirë strukturën e kryqëzuar

Karakteristika dhe zgjidhje shtesë, të tilla si fletë hijëzuese me rrotullim elektronik ose me rrotullim manual.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem ndarës për zyra SMARTIA P200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *