Shop

Sistemi izoluar i dyerve të hyrjes SUPREME SD115

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Sistem i izoluar i dyerve të hyrjes SUPREME SD115

Description

ALUMIL krijon horizonte të reja për dizajn modern rezidencial dhe industrial në sajë të dizajnit të ri të sistemit SUPREME SD115 Pivot që ofron dyer jashtëzakonisht të mëdha hyrëse për një rezultat estetik të jashtëzakonshëm me një dizajn të pastër, minimal dhe sipërfaqe koplanare. Sistemi SUPREME SD115 Pivot siguron një ndjenjë të re të ndriçimit dhe lidhjes mes mjediseve të brendshme dhe të jashtme, duke e bërë sistemin unik në koncept dhe dizajn. Dizajni inovativ i sistemit, së bashku me pajisjet më të fundit, sigurojnë parakushtet për dyert hyrëse prestigjioze me estetikë të lartë, cilësi të jashtëzakonshme dhe performancë të shkëlqyer në aspektin e sigurisë, izolimit dhe funksionalitetit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistemi izoluar i dyerve të hyrjes SUPREME SD115”

Your email address will not be published. Required fields are marked *