Shop

Fletë Polikarbonati SMARTIA M4000

Alumil Albania

1.00

Fletë Polikarbonati SMARTIA M4000

Description

Sistemi polikarbonat i SMARTIA M4000 ofron një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të polikarbonatit, të zbrazëta dhe të ngurta, me kornizën e nevojshme të aluminit. Ideal për atriumet, mbulesa me xham, mbulesa parkingjesh, ndarëse të brendshme, dritare, sera, kulme rrëshqitës dhe pengesat e zhurmës, etj. Avantazhet E disponueshme në dy lloje bazë (të dhomëzuara dhe të ngurta) në trashësi, ngjyra dhe numri i dhomave. Më i përshtatshëm se materialet e tjera tradicionale, siç është qelqi. Të lehta, fleksibël, pothuajse të pathyeshme, të izoluara, transparente ndaj dritës, i papërshkueshëm nga zëri dhe mbrojtëse nga rrezet ultra violet. Pastrohen lehtë pasi pluhuri vështirë se mund të grumbullohet mbi to. Ofrohet në dimensione të ndryshme, standarde dhe të personalizuara.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fletë Polikarbonati SMARTIA M4000”

Your email address will not be published. Required fields are marked *