Shop

Sistem i izoluar me hapje SMARTIA S67 PHOS

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Sistem i izoluar me hapje SMARTIA S67 PHOS

Description

SMARTIA S67 PHOS ofron sisteme moderne minimale me kanat dhe pjesë të fshehura. Ky version maksimizon dritën natyrale falë gjerësisë së dukshme të profilit të aluminit prej vetëm 72 mm. Izolimi dhe performanca e shkëlqyer termike e tij në aspektin e përshkueshmërisë së ajrit, ujit dhe ngarkesës së erës, e bën atë ideal për projektet e kërkuara. Avantazhet: Kursim i lartë energjie falë performancës së jashtëzakonshme termike Dritë natyrale e shtuar prej dizajnit minimal të sistemit Lehtësi përdorimi dhe funksionalitet i lartë Niveli i lartë sigurie Dizajn modern Lehtësia e qasjes sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem i izoluar me hapje SMARTIA S67 PHOS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *