Shop

Sistem I izoluar për dyer hyrëse SMARTIA MD67

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Sistem i izoluar per dyer hyrëse SMARTIA MD67

Description

SMARTIA MD67 është sistemi i ri i ALUMIL, i cili dallohet për cilësinë e dyerve kryesore të hyrjes. Dallohet për dizajnin e tij modern dhe performancën e tij të lartë, sistemi siguron aftësinë për të krijuar dyer hyrëse me panele ose mbushje xhami. Dizajni i veçantë koplanar në të dy anët siguron dyer hyrëse të veçanta e me vlerë të jashtëzakonshme estetike. Avantazhet : Kursimi maksimal i energjisë falë efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë Niveli i lartë i sigurisë Dizajn modern Lehtësia e aksesit sipas specifikimeve për njerëzit me nevoja të veçanta dhe fëmijët Izolim i jashtëzakonshëm akustik Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë Cilësi e jashtëzakonshme me performanca të certifikuara

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem I izoluar për dyer hyrëse SMARTIA MD67”

Your email address will not be published. Required fields are marked *