Shop

Sistem Hijëzues SMARTIA M5600

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Sistem Hijëzues SMARTIA M5600

Description

SMARTIA M5600 është një sistem arkitektural që përdor fletë alumini (louvre) me dizenjo në formë elipsi, për të kontrolluar hijëzimin si edhe ndriçimin natyral të ndërtesave. Sistemi përbëhet nga konstruksion suporti solid si edhe një gamë mjaft e gjerë fletësh hijëzimi (louvre) që kanë për qëllim të mbulojnë të gjitha nevojat e ndërtimit. Avantazhet Diapazon mjaft i gjerë zgjidhjesh nga 100mm deri 800mm, teke dhe të përbëra, të sheshta dhe bosh nga brenda, të fiksuara dhe të regjistrueshme Fleta (louver) 300mm vjen vetëm në versionin teke, jo e përbërë Kursim energjie dhe përmirësim i pamjes estetike Instalim i lehtë dhe i shpejtë i konstruksionit në formë kornize suportuese

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem Hijëzues SMARTIA M5600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *