Shop

Grila Persiane SMARTIA M9300

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Grila Persiane SMARTIA M9300

Description

SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajnin tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh, të përshtatshme për rinovime dhe ideale për vendbanime tradicionale ose njësi hoteliere-shtëpizash druri, pasi është e dëshirueshme për të mbajtur stilin tradicional. Avantazhet Shumëllojshmëri e zgjidhjeve (profile mbushëse, kanate 25mm dhe 35mm, korniza të unifikuara ose të ndryshueshme, profilet në një plan ose jo) I lehtë për t\’u instaluar, kur korniza e kapakëve është individual dhe instaluar jashtë, pa akses në dhomën e brendshme Aftësia për të integruar profilet mbushëse rrotulluese me mekanizëm prej 25mm dhe 35mm Aftësia për të instaluar dizajnin tradicional të mbylljes Aftësia për të ajrosur, dhe në të njëjtën kohë mbrojtje nga drita dhe krijimi i një hapsire të sigurtë dhe izolimit pamor nga mjedisi i jashtëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grila Persiane SMARTIA M9300”

Your email address will not be published. Required fields are marked *