Shop

Grila të izoluara termikisht SMARTIA M13800

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Grila të izoluara termikisht SMARTIA M13800

Description

Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe ofron hijezim të mjaftueshëm dhe siguri maksimle. Avantazhet Varietet i madh në aspektin e dizajnit dhe dimensioneve Pa zhurmë pasi minimizon zhurmën metalike dhe dridhjet Ideale për mbulimin e hapjeve të mëdha Sistem I lartë sigurie kunder hyrjes me dhune

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grila të izoluara termikisht SMARTIA M13800”

Your email address will not be published. Required fields are marked *