Shop

Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M20650

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M20650

Description

SMARTIA M20650 është një sistem me hapje i izoluar me dizajn modern, duke përdorur një profil të fshehur që ofron një kontakt minimal me dritaret dhe dyert. Është një zgjidhje e jashtëzakonshme për ndriçimin maksimal natyral. Avantazhet : Vlerë shumë e mirë në raport parash Kursime të larta të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem Rritja e nivelit të sigurisë Niveli i lartë i izolimit të zërit Përmirësim i dritës natyrale falë kanatit të fshehur Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë Cilësi e lartë me performancë të certifikuar të kornizimit Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M20650”

Your email address will not be published. Required fields are marked *