Shop

Sistem Fiks Pergola SMARTIA PG120F

Alumil Albania

1.00

Sistem Fiks Pergola SMARTIA PG120F

Description

Një sistem komplet pergola me fletë(louver) fikse për hijëzim të përshtatshëm dhe për të theksuar pamjen estetike të ambientit përreth. Karakterizohet nga një gamë e gjerë zgjidhjesh elegante të cilat kategorizohen në tre (3) modele kryesore, \”minimale Creta\”, \”moderne Corfu\” dhe \”tradicionale Naxos\”. Avantazhet Varietet mjaft i gjerë zgjidhjesh konkurruese të cilat mbulojnë çdo nevojë Konstruksione elegante me dizenjo minimale me linja të qarta dhe nyjet bashkuese të fshehura Qëndrueshmëri ekstreme që i reziston ngarkesave të mëdha të erës si edhe lëkundjeve të ndryshme, gjë e cila lejon konstruktimin e dimensioneve mjaft të mëdha deri në 4.8×6.0m. Mundëson struktura komplekse si rezultat i mënyrës së bashkimit të traversave me kolonat Pjesa më e madhe e konstruksionit para fabrikohet dhe për këtë arsye instalimi është i lehtë dhe shumë i shpejtë Përpunimi sipërfaqësor me cilësi të lartë për arsye të procesit të para-anodizimit si edhe faktit se të gjitha pjesët bashkuese janë prodhuar prej alumini të ekstruduar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem Fiks Pergola SMARTIA PG120F”

Your email address will not be published. Required fields are marked *