Veshje J BOND

Alumil Albania

Request Quote from supplier

Veshje J BOND

Description

Panel i përbërë prej alumini me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri të gjerë, me mbushje polietileni, ideal për veshjen e jashtme dhe dekorimin e ndërtimit të brendshëm, si dhe për një grup të pafund aplikimesh për shkak të specifikimeve dhe formës së tij. Avantazhet E disponueshme në një shumëllojshmëri të gjerë të ngjyrave me fundore shumë rezistente (PVDF) Karakterizohet nga ngurtësia, pesha e ulët, izolimi i zërit dhe rezistenca ndaj korrozionit, dhe veshja Proces shumë i lehtë, konfigurim dhe instalim dhe zvogëlim i kostos përkatëse Sistemi i integruar mbështës Trashësia 4mm dhe gjatësia 3.2m (disponueshmëri e dimensionit të veçantë)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Veshje J BOND”

Your email address will not be published. Required fields are marked *