Shop

Sistem ndarës për zyra SMARTIA P100

Alumil Albania

1.00

Sistem ndarës për zyra SMARTIA P100

Category: Tags: ,

Description

SMARTIA P100 është një sistem ndarës klasik i brendshëm me linja të drejta dhe të holla që ofrojnë zgjidhje ideale për mjediset dhe zyrat e biznesit modern, dhomat e takimeve dhe banketeve, dhe kudo që ndarja është çështje qëllimi dhe stili. Avantazhet Kornizë e hollë alumini që ofron estetikë mjaft minimale Gama e plotë e tipologjive, duke përfshirë konstruksione të përshtatshme të këndeve Profil special për instalime elektrike të fshehura dhe priza të integruara Gominë e dyfishtë për izolim të lartë akustik Mundësi për konstruksione më të vogla, si për shembull zyra të hapura Nuk kërkohet ndonjë përpunim dhe vegla speciale për to.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem ndarës për zyra SMARTIA P100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *