Dyqani

SMARTIA M35: Një sistem i ri fasade me një performancë të jashtëzakonshme!

Alumil Albania

Kërkoni cmim nga shitësi

Superioriteti i M35 qëndron në fleksibilitetin e tij dhe dizajnin e jashtëzakonshëm minimal. Praktikisht, është një sistem me vetëm 35 mm gjerësi të dukshme të aluminit. Ky fakt e bën atë një zgjidhje të jashtëzakonshme për projektet me një parakusht të tillë, p.sh., hollet e hoteleve, fasadat e muzeut, hapësirat e ekspozitave, vitrinat e dyqaneve dhe ndërtesat që kërkojnë një fasadë transparente në përgjithësi.

Përshkrim

Trendet e arkitekturës moderne promovojnë linja mininale, të thjeshta, dritën natyrale në ambientet e brendshme dhe nivelet e performancës së lartë. SMARTIA M35 është një sistem fasade moderne që kombinon të gjitha sa më lartë, duke mundësuar opsione të shumta për projekte të ndryshme.

Superioriteti i M35 qëndron në fleksibilitetin e tij dhe dizajnin e jashtëzakonshëm minimal. Praktikisht, është një sistem me vetëm 35 mm gjerësi të dukshme të aluminit. Ky fakt e bën atë një zgjidhje të jashtëzakonshme për projektet me një parakusht të tillë, p.sh., hollet e hoteleve, fasadat e muzeut, hapësirat e ekspozitave, vitrinat e dyqaneve dhe ndërtesat që kërkojnë një fasadë transparente në përgjithësi.

Përveç dizajnit, M35 dallohet edhe për performancën e tij. Nivelet e izolimit termik të sistemit janë shumë të larta, duke mbuluar plotësisht nevojat e secilit projekt. Në mënyrë të ngjashme, performanca në lidhje me përshkrueshmërinë e ujit dhe ajrit është gjithashtu e shkëlqyeshme, duke siguruar një mjedis të sigurt, në çdo kusht atmosferik. Së fundmi, kërkohet një sistem fasade për një performancë të jashtëzakonshme statike. Në këtë kuptim, M35 dëshmon se dizajni i tij minimal mund të kombinohet në mënyrë të përsosur me qëndrueshmërinë  statike, duke qenë një mundësi e shkëlqyeshme për ndërtesat që kërkojnë elegancë dhe qendrueshmëri.

Në ditët tona, ndërtimet ambicioze arkitektonike kanë ngritur nivelin për çdo projekt të ri. E njëjta gjë ka ndodhur me nevojën për performancë të lartë të energjisë. SMARTIA M35 është krijuar për të përmbushur këto kërkesa dhe për të përmirësuar ndërtesat jo vetëm estetikisht, por edhe në lidhje me izolimin termik, qëndrueshmërinë statike dhe përshkrueshmërinë e ajrit/ujit.  Ky sistem me cilësi të lartë nga ALUMIL, duket se i shënon të gjitha kutitë!

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “SMARTIA M35: Një sistem i ri fasade me një performancë të jashtëzakonshme!”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *