Shop

COMFORT M850 Rrjeta mbrojtëse kundër insekteve

Alumil Albania

Request Quote from supplier

COMFORT M850 Rrjeta mbrojtëse kundër insekteve

Description

Sistemi COMFORT Μ850 për rrjeta mbrojtëse kundër insekteve është dizenjuar për të ofruar përshtatshmëri dhe integrim tek sistemet tona të dritareve, me rrëshqitje dhe me hapje, me zgjidhje të ndryshme, p.sh. pjesë fikse, me mentesha dhe me rrëshqitje. Fleksibiliteti që ato realizojnë është mjaft i madh për arësye edhe të vetë dizenjimit të tyre inxhinierik. Avantazhet Integrohen tek sistemet me rrëshqitje dhe me mentesha. Zgjidhje me konstruksion fiks, me mentesha dhe me rrëshqitje Instalim i lehtë Kanë mundësi për t’u vendosur në hapësira me dimensione të mëdha Elegancë me pamje vizive mjaft të reduktuara Operim me lehtësi dhe funksionalitet me jetë-gjatësi të madhe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COMFORT M850 Rrjeta mbrojtëse kundër insekteve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *