Përshkrimi

Dizajni Parametrik (Parametric Design) është trend botëror në Arkitekturë dhe Dizajn më pak eksperte në rrang kombëtar dhe i vetmi në treg i këtij karakteri.

Akademia e Arteve dhe Industrive Kreative pjesë e Barleti Training and Testing Center sjell këtë kurs profesional dhe praktik në të cilin studentët do të mësojnë moodelimin me NURBs dhe SubD nëpërmjet Rhinoceros3D të fokusuar në Arkitekturë dhe Dizajn Industrial. Njohuritë e modelimit 3D do të zgjerohen më pas me prezantimin e shtesës parametrike Grasshopper3D e cila lejon përdoruesit të projektojnë modele të kontrollueshëm nëpërmjet parametrave, të gjenerojnë forma arkitekturore me metoda kompiuterike dhe rregulla algoritmik, të kryejnë simulime të ndryshme për gjetjen e formës ose optimizin e saj si dhe të projektojnë lëkurat parametrike.

Nëse keni dashur të mësoni se si Zaha Hadid Architects, BIG Architects, Studio Gang, SHoP Architects etj punojnë, ky është kursi që do ju aftësojë në përdorimin e metodave kompiuterike.

Vendndodhja

Tirana, Albania

mood_bad
  • Comments are closed.