Përshkrimi

Miliona njerëz në të gjithë botën po mendojnë se si mund ta ndryshojnë rrënjësisht jetën e tyre për mirë. A mund të jetë një nga këto mënyra opsioni të jetosh në një shtëpi të vogël?

DesignClass rëndësi i kushtohet eksplorimit se si dizajni mund të ketë një ndikim pozitiv në jetën e njerëzve. Pak gjëra janë të rëndësishme për këtë mision aq sa të eksplorojë se si koncepti i shtëpisë mund të përshtatet, të rritet, ose ndoshta të tkurret për t'iu përshtatur nevojave të njeriut dhe familjes moderne.

Nuk është e thënë që dizajni të jetë i bukur ose madhështor, por duhet të jetë i qëllimshëm. Një shtëpi e vogël është po aq e qëllimshme sa ju mund të bëheni.

Kjo është sfida juaj, të projektoni shtëpinë e vogël të ëndrrave tuaja. Një vend që të mund ta quash shtëpi; pavarësisht rrethanave apo vendit ku ndodheni. Eksploroni mënyrat se cila mund të jetë shtëpia e vogël e së ardhmes tuaj.

Ju mund të përdorni këtë konkurs si një mundësi për të zgjeruar energjinë tuaj krijuese dhe për të kërkuar dimensione dhe mundësi të reja. Këtu janë disa pyetje për t'ju ndihmuar të krijoni disa ide.

  • Si do t'i përgjigjej shtëpia ime e vogël lagjes, qytetit ose kulturës sime?
  • Si do t'i përgjigjej mënyrës se si unë jetoj ose punoj?
  • Si do të përshtatej ose ndihmonte një shtëpi e vogël në përmbushjen e aspiratave të mia?
  • Si do ta shfrytëzonte apo injoronte teknologjinë moderne shtëpia ime e vogël?

Për më shumë informacione rreth konkurist dhe regjistrimit klikoni KËTU

Çmimet

Çmimi i Madh: 1000 dollarë

Çmimi i Zgjedhjes së Dizajnerit

Afati kohor

Afati i dorëzimit: 5 Prill 2021 (11:59 PM PST)

Shpallja e fituesit: 28 Prill 2021

Tarifa e regjistrimit: 14,99 $ - 34,99 dollarë

mood_bad
  • Comments are closed.