Përshkrimi

Oz Marketing, së bashku me Bashkinë Tiranë në kuadër të Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022, sjellin Konferencën që mbledh aktorët dhe faktorët e industrisë së ndërtimit, pasurisë së paluajtshme dhe zhvillimit urban në kryeqytet për të diskutuar rreth vlerës së pronës dhe ndryshimit të fytyrës së Kryeqytetit në një Metropol global.

Më shumë informacion këtu.

Data: 15.12.2022
Ora: 10:00
Adresa: Hotel Plaza, Queen Geraldine, Kati 2

Vendndodhja

Tirana, Tirana, Albania

mood_bad
  • Comments are closed.