Përshkrimi

Këtë 16 Prill në Open Labs Hackerspace do të zhvillohet një Edit-a-thon kushtuar grave arkitekte të cilat kanë dhënë kontributin e tyre në fushën e arkitekturës. Do të pasurohet Wikipedia me artikuj dhe informacione për veprat e këtyre arkitekteve duke qenë se gjithmonë e më shumë vihet re mungesa e artikujve në shqip.

Nuk ka nevojë për dije teknike. Mund të përdorni laptopët që ndodhen në Hackerspace.

Vendndodhja

Tirana, Albania

mood_bad
  • Comments are closed.