Shop

Tabakaja ovale nga DreamLand

Dreamland.al

8.50

Tabakaja ovale është perfekte për mbajtur gjithçka të vogël të organizuar. Pjata minimaliste e betonit është e disponueshme në disa ngjyra të ndryshme dhe terrazzo gjithashtu kështu që mund të kombinohet lehtësisht me dekorimin e brendshëm. Ka disa mënyra të ndryshme se si mund të përdoret një tabaka ovale. Kjo pjatë është mjaft e përshtatshme për t’u përdorur si një mbajtëse bizhuterish, mbajtëse qirinjsh, e përsosur si mbajtëse monedhash ose portofolësh. Përmban skajet e ngritura në mënyrë qe sendet të mos reshqasin. E përshtatshëme si një mjet organizues ose thjesht një tabaka dekorative minimaliste. Është gjithashtu e përsosur për vendosjen në një raft ose tavolinë, mund të qëndroje shumë mirë edhe në ambjentet e tualetit.

  • Permasat: Gjatësia 18cm x Lartësia 1.5cm x Gjerësia 9.5cm
  • Permasat e brendshme: Gjatësia 16.5cm x Gjerësia 8.2cm
  • E pajisur me tapa për të mbrojtur sipërfaqet
  • E punuar me beton të pigmentuar, çdo pjesë është unike në pamjen e saj me modele dhe ngjyra që nuk mund të rikrijohen asnjehere në të njëjtën mënyrë.
  • Karakteristika të tilla si flluskat e ajrit, deformime te lehta ose gunga mund të ndodhin në procesin e prodhimit dhe janë të pashmangshme për shkak të natyrës së betonit. Këto nuk konsiderohen defekte nëse nuk ndikojnë në funksionimin e produktit.

 

SHËNIM-Edhe pse të  gjitha produktet tona të betonit janë rezistente ndaj ujit, ato mund të thithin ende lëngje duke shkaktuar njolla/shenja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tabakaja ovale nga DreamLand”

Your email address will not be published. Required fields are marked *