fbpx

PROJEKTE

Koha për të eksploruar !
 • All
 • ARKITEKTURE
 • INSTALACION
 • INTERIERE
 • DIZAJN PEISAZHI
 • PROJEKT IDE
 • RIKONSTRUKSJON
 • DIZAJN URBAN
Apartament Tōji VOID Architects
Tregu i gjësë së gjallë
Boo Land Martini Design Studio
Serafina Café & Restaurant
Sera Bistro-bar BGStudio
hostel mami maden group
Bamboo Spa & Hammam MOLOS GROUP
Galeria e Bregdedit
kabina bm 4m group
Teatri
Shkolla Qazim Turdiu Studioarch4
studio muzike nga de.studio architects
Vila toskana erion gorenca
Iliria Boutique Hotel
Apartamenti me vija Martini Design Studio
shtepi pushimi studioarch4
villa 70 maden group
Urban Home (Loft K) Studioarch4
oriole bar archistudio
ndertesa banimi ne baden arber sadiki gezim sadiku
Beach Bar Zins Laago Architects
proper pizza nomma studio
shtëpi familjare DM studioarch4
restorant DETI JON BGStudio
maden group architecture
The C114 House / Postarch
Off Box Architecture borsh resort
xhamia ne tupalle arber sadiki
Apartamenti XS Studioarch4
private house architecture archistudio
HEB'S BAR RESTORANT MADEN GROUP
Shtëpia e Pjerrët Tharm Architects
Ingrid Martini interior design
MALAJ-A Headquarters
Selvia Luxury Living Antonio Irachi
studioja e nje arkitekti
Urban Rooms Bed&Breakfast Avatlier Armand Vokshi
AC HEAD OFFICE made group
Korça Boutique Hotel Erion Duro
francesco-scardaccione-mario-ferrara-complesso-scolastico-shkolla-ate-pjeter-meshkalla
Projekti Guri i Bardhe nga Artan Raça
Projekti nga FOCUS architecture
arkitekte Nesila Hajdini
©Euklit Vangjeli
DIDA HOUSE
Deutch color _architecture

PLATFORMA DEDIKUAR ARKITEKTURËS DHE DIZAJNIT

PIKARK ËSHTË PLATFORMA DEDIKUAR ARKITEKTURËS, PROJEKTIMIT DHE DIZAJNIT, ME MISIONIN E PROMOVIMIT TË SAJ NË RAJON DHE MË GJËRË! LIDHUNI KOMPANITË DHE STUDIOT PREZENTE NË TREGUN TONË! NËSE JE ARKITEKT, STUDIO ARKITEKTURE, BRAND APO KOMPANI E CILA OPERON NË KËTË FUSHË, BËHU PJESË E PIKARK!

BLOG

Pak frymëzim!
 • All
 • KONKURS
 • NE VEMENDJE
 • INTERIERE
 • PRODUKT
 • PROJEKT
 • WORKSHOP