Base

Name

Smart Home Albania

Email

[email protected]

About

Smart Home Albania, 

Kompania e pare ne Shqiperi dedikur teresisht Home Automation dhe Sistemeve te Hotelerise  Vjen Shume prane jush me distribucionin per te gjithe Ballkanin te gjigandit amerikan TIS per sistemet Smart , dhe Hospitality. 

Nepermjet Showroomit tone plotesisht Smart arrijm te prekim dhe shohim zgjidhjet Komerciale dhe Rezidenciale te Smartit dhe gjer ku arrin niveli i komandimit qe eshte aq i bukur , aq luxury dhe aq i pafundem…

….Si edhe te perjetojme eksperiencen e nje Hoteli Smart me 5 yje Tek Dhoma Jone e hotelit brenda Showroomit te ciles i jane implementuar dy sisteme te ndryshme Hotelerie 

Ju mirpresim 

Business

Location

Rr.Hysen Zaloshnja Komuna e Parisit,Tirane