Përshkrimi

Ne jemi Kompania Smart Home Albania prej 7 vitesh ne treg me ambicien per tu bere nr.1 ne zgjidhjet Smart Rezidenciale dhe Komerciale, jo pa qellim kompania e fuqishme e brandit Amerikan TIS "Texas Intelligent System" na ka besuar Distribucionin e markes per te gjithe Ballkanin nga Janar i 2021.

Per here te pare ne Shqiperi ne Mars te vitit 2021 ne hapem Showroomin e pare dhe te vetem, Jo vetem ne Shqiperi por ne te gjithe Ballkanin dedikuar teresisht "Home Automation" "Hotel Hospitallity" "Akses Kontroll"

Ne hyrje te Showroomit sa futesh brenda te kap syri  mbi 40 lloje modele bravash per Sisteme Hotelerie te gjitha design i 2021 , Nje shumlljoshmeri zgjedhjesh per brava me karte per kedo qe po nderton nje Hotel te ri sigurisht dhe per ato egzistuesit .

Brenda mund te shohim nje dhome Hoteli te ciles i kemi implementuar 2 lloje Sistemesh teresisht funksionale .

Ne pjesen tjeter te showroomit gjejme "Zonen Living" qe ne pamje te pare cdokush mendon qe eshte nje zone qendrimi e thjeshte dhe relaksi brenda ambjenteve te punes por, eshte shume me shume se aq . Ne themi qe eshte zona Living full Smart dhe me Smart qe egziston qe i jane implementuar te gjitha detajet e kontrollit dhe te automatizimit qe e gjithe zona funksionon sipas "moodit" qe cdokush prej nesh mund te jete kur futet aty , Dikush deshiron qe ajo zone te kthehet ne zone relaksi , dikush deshiron te kthehet ne zone kinemaje , dike tjeter e ka marre malli per party dhe e kthen me nje klik ne ambient party .

Te gjitha keto gjinden shume prane te gjitheve ju ,

Rr.Hysen Zaloshnja,Komuna e Parisit Tirane

Vendndodhja

41.31524385735602 19.80575996836322

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review