Shop

Koleksioni DIM Kreativ Qeramika

Kreativ Qeramika

Request Quote from supplier

DIN është një koleksion i ri i pllakave qeramike nga Mutina, i projektuar nga dizajneri nga Konstantin Grcic si një paketë e gjerë e fleksibilitetit të pakufizuar. Vizioni i Grcic për koleksionin ishte të krijonte një mënyrë të re të të menduarit për një mozaik modern që është i perllogaritur matematikisht dhe fleksibël ne te njejten kohe. Të gjithë elementët e paraqitur në gamën e DIN mund të kombinohen lirshëm për të krijuar modele të ndryshme, nga skema më e strukturuar dhe më e drejtpërdrejtë deri te paraqitjet e përpunuara dhe të gjalla. Përveç kësaj, pjesët inovative të zbukurimit të përfshira në koleksion lejojnë krijimin e zgjidhjeve arkitekturore 3D për mure, dysheme dhe orendi, duke u ofruar projektuesve dhe arkitektëve te tejkalojne kufinjte e normales me dizajnin e pllakave sot. Din përbëhet nga katër madhësi të ndryshme pllakash në tetë ngjyra dhe dy finitura mat dhe me shkëlqim me një fuga 2 mm.

Mund ta gjeni vetëm te Kreativ Qeramika.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koleksioni DIM Kreativ Qeramika”

Your email address will not be published. Required fields are marked *