Shop

COMPATTA

Kreativ Qeramika

Request Quote from supplier

COMPATTA është një koleksion unik i krijuar duke përdorur teknikat më të fundit të produkteve qeramike, në të cilat kombinohen dy faktorë “thellësisht të lashta” me “gjendjen e artit”.

Frymëzimi i koleksonit rrjedh nga vëzhgimi i ngushtë i shtresave të shumta brenda tokës dhe përzierjeve të grimcave elementare nga të cilat përbëhet. Koncepti i projektimit plotësohet duke iu referuar teknikës së vjetër të ndërtimit të tokës së përplasur, e përdorur në Jordaninë veriore dhe në shumë mjedise të tjera në shkretëtirë ose zona rurale.

Ky koleksion është i disponueshëm në përmasat 60×120, 120×120, 120×240 cm dhe 120×280 cm në trashësi 9 mm.

  • Pisé Melange
  • Pisé Sabbia
  • Pisé Limo
  • Pisé Ghiaia

Mund të gjendet te Kreativ Qeramika

Category: Tags: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COMPATTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *