Shop

ASKO Dishwasher

Vanto Home

Request Quote from supplier

Over time, our days have gotten busier. This is when ASKO comes to the rescue with an innovative line of devices that use advanced technology, thus ensuring a personalized experience while using them. Great importance is given to the design of the device, so that it fits perfectly in every family.

Today we present to you the ASKO dishwasher.

This dishwasher is different from the others, it has 4 spray levels, adequate space for 15 sets and there is no need to wash the dishes in advance before putting them through the washing process in the dishwasher.

 

Vanto is the official and sole partner of ASKO in Albania.

Vanto Showroom, Gjergj Fishta Boulevard, Delijorgji Complex, Tirana

Category: Tags: , , ,

Description

-Mbrojtje nga rrjedhjet

– Identifikim i rrjedhjeve kur pajisja është e fikur.

-Nuk është e nevojshme të shpërlani enët falë Super Cleaning System™

-Jet Spray™ – Fuqi e shtuarpër larjen e vazove, shisheve dhe shisheve të bebeve.

-Numri i koshave: 4

-Ergonomi perfekte me shina teleskopike me rrëshqitje të lehtë për koshin e sipërm

-Personalizimi i programeve: Program memorizues

-Numri i programeve: 12

-Treguesi i përfundimit të procesit të\ larjes: Sinjal akustik dhe vizual

-Program ekologjik Green – Përdoret më pak energji dhe ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe

-Programi i larjes natën – Niveli më i ulët i zhurmës. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.

-Larje internsive – Lavastovilja përdor tempetura më të larta dhe më shumë ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.

-Super Rinse™ – Dy shpërlarje shtesë.

-Sustë e rregullueshme e derës nga përpara

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASKO Dishwasher”

Your email address will not be published. Required fields are marked *