Gliss

Almex Contract Furniture

430.00

DIZAJNI: CLAUDIO DONDOLI – MARCO POCCI PEDRALI

Category:

Description

Gliss ka një formë të rehatshme dhe ergonomike, e cila merr frymëzimin e saj nga karriget ikonike të viteve ’50, të karakterizuara nga elementi dallues i vrimës rrethore në guaskën e karriges. Ky koleksion shquhet për komoditet dhe funksionalitet, në sajë të mbështetëses së lakuar që mundëson një përdorim praktik, si dhe përqafon trupin. Karrigia tip “lounge” është bërë me guaskë teknopolimere dhe këmbë lëkundëse në shufër çeliku dhe baza të këmbëve në dru frashëri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gliss”

Your email address will not be published. Required fields are marked *