fbpx

All

MVM Architecture was founded in 2020 as a result of the desire and vision of a group of experts with many years of experience in various fields of design, based in Tirana. Nucleus of a symbiosis of a group of architects with

read more

Vasil Dhiamandi me studion "Dhiamandi Glass" është ndër të paktët artistë shqiptarë që realizojne vitrazhe, dhe punime artistike në qelq. Si pjesë të arteve të aplikuara, arti I qelqit përfshin vitrazhin, teknikën

read more

Bota e Pierre Cardin përbëhet nga shumë elemente; ajo është klasike por edhe avant-gard. Modë, aksesorë, detaje, mobilje, tekstile magjike, butësi dhe timeless… E tillë është bota inovative e Pierre Cardin

read more

Cfarë është HODA? HODA, akronim i House Of Design Albania, është një iniciativë e re në Shqipëri e cila synon të kthehet në një habitat ku ndërthuren idetë e dizajnerave me praktikën  e mjeshtrave të prodhimit

read more

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme,

read more
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial