Përshkrimi

Kampet Rajonale të Restaurimit u kthyen nga 18 deri më 29 Korrik.

Konservimi dhe Interpretimi i Ndërtesave.

Jemi shumë të entuziazmuar të njoftojmë rikthimin e Kampit Rajonal të Restaurimit këtë vit!

Në vend të një, sjellim dy vendndodhje të reja dhe interesante, dhe ju japim mundësinë të zhyteni në atmosferën e dy fshatrave në kufirin ndërmjet Shqipërisë dhe Malit të Zi!

Ku saktësisht? Në peizazhin malor të Vermoshit, Shqipëri dhe në atmosferën tradicionale të Krivi Do katun, në Mal të Zi.

Për çfarë? Të mësojmë dhe të kontribuojmë në restaurimin, dokumentimin dhe interpretimin e disa prej pasurive të trashëgimisë kulturore të këtyre fshatrave.

Kur? 11-15 korrik (pjesa teorike do të mbahet online), pjesa e dytë, praktika në terren nga data 18 deri më 25 korrik në Krivi Do dhe gjithashtu në Vermosh nga data 25 deri më 29 korrik.

Dëshironi të dini më shumë mbi këtë si dhe si të aplikoni?

Duke klikuar këtu!

Për pyetje lidhur me aplikimet, mund të na kontaktoni këtu: [email protected]

Vendndodhja

Vermosh, Malësi e Madhe, Shkodër, Albania

mood_bad
  • Comments are closed.