Përshkrimi

Më 23 shkurt do të mbahet online ceremonia zyrtare e ndarjes së çmimeve "ArXellence 2", konkursit ndërkombëtar të ideve të arkitekturës së ALUMIL i miratuar nga Unioni Ndërkombëtar i Arkitektëve (UIA) rreth rizhvillimit të zonës perëndimore të ujërave të Selanikut dhe projektimit të distriktit të ri qendror të biznesit.

Gjatë veprimtarisë, ekipet që u spikatën në ArXellence 2 do të kenë mundësinë të shfaqin projektet e tyre dhe të flasin për sfidat me të cilat u përballën gjatë krijimit të dorëzimeve të tyre përfundimtare. Anëtarët e jurisë ndërkombëtare të votimit do të komentojnë mbi projektet e dhëna duke përshkruar arsyen e dallimit të secilit propozim. Për më tepër, përfaqësues të autoriteteve të rëndësishme publike të Greqisë do të flasin për domethënien e rinovimit të bregut ujor perëndimor të Selanikut.

Një festë për këdo që e do arkitekturën dhe dizajnin bioklimatik!

Më shumë në: https://www.alumil.com/arxellence

Lidhjet për pjesëmarrjen dhe ndjekjen live të ceremonisë përmes:

Zoom: https://alumil.zoom.us/webinar/register/7616129488613/WN_lop1lKHJSuaG7w8ERTXWMQ

Facebook: https://www.facebook.com/events/1061922454312137/

 

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review