Business Tag

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme,

read more

(Shqip) A BI ESSE sh.p.k. është një shoqëri shqiptaro – italiane e themeluar në vitin 1995 në Tiranë, si ndër të parat kompani ndërkombëtare në tregtinë e materialeve elektrike në Shqipëri, pjesë e Grupit BI

read more
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial