Arkiva

VOLLEE for Masiero

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Një dizajn nga studio milaneze e dizajnit Lorenz + Kaz për Masiero, koleksioni Vollee riinterpreton dritën si diçka të lehtë, si një balonë me ajër të nxehtë që udhëton për të eksploruar botë të reja. Nriçuesi i varur mund të përdoret si një njësi e vetme ose në kombinime të ndryshme si një tufë e madhe.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”9233″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Reflektori ka formën e një lundre dhe vjen në dy madhësi, të cilat mund të orientohen drejt tavanit ose dyshemesë. Vollee i jep pamje karakteristike shumë formave të ndryshme të ambienteve.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9239″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9240″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Si një njësi e vetme ose e dyfishtë, ai funksionon shumë mirë si një ndriçues tavoline, ndërsa si një tufë dritash, ai është më i përshtatshëm për sallat e mëdha të pritjeve dhe shkallët.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9244″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: lorenz-kaz.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9241″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment