Arkiva

Tivoli Chair by Pedrali

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Karrigia Tivoli është një karrige elegante dhe shumë përdorimshe, e krijuar nga CMP Design për firmën Pedrali. Tivoli është frymëzuar nga karriget tradicionale prej druri me forma të lakuara, por duke ruajtur njëkohësisht komoditetin modern dhe tiparet frymëzuese. Themeluar në vitin 1963, Pedrali është një markë italiane e mirënjohur për modelet e saj elegante bashkëkohore dhe për mënyrën e përparuar të prodhimit, me aftësi në përpunimin e metalit, plastikës, drurit dhe tekstileve.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”10890″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]CMP Design është një studio dizajni që zhvillon metodën e vet të projektimit, të bazuar në dialogun me të gjithë aktorët e përfshirë në procesin e prodhimit: nga punëtorët tek teknikët, nga pronarët e biznesit deri tek përdoruesit. Në mënyrë të veçantë, janë artizanët ata me të cilët krijojnë një marrëdhënie miqësore, duke krijuar një bashkëpunim të vazhdueshëm që rezulton në prodhimin e modeleve të suksesshme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10888″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Këtë produkt mund ta gjeni në çdo dyqan Almex Albania, lider prej më shumë se një dekadë në mobilimin e bar-restoranteve, hoteleve, shtëpive, etj. Gama e produkteve të ofruar nga Almex në tregun shqipëtar, bazuar në design, komfort dhe cilësi, ka sjellë suksesin dhe jetëgjatësinë e biznesit të klientëve të tyre. Almex i dedikohet kënaqësisë së shijuarit të jetës në shtëpi, me dizajn dhe tendencat e fundit në mobilim.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10889″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: https://www.do-shop.com/products/tivoli-chair[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]