Arkiva

Pantone Color of the Year 2020 – Classic Blue

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

“Po jetojmë në një kohë që kërkon besim dhe shpresë. Është kjo lloj qëndrueshmërie dhe konfidence që shprehet nga PANTONE 19-4052 Classic Blue, një ngjyrë blu e fortë dhe e besueshme, te e cila mund të mbështetemi gjithmonë.”
– Leatrice Eiseman; Drejtor Ekzekutiv i Institutit të ngjyrave Pantone.

Ngjyrat Pantone janë kode ngjyrash që përfaqësojnë një ton specifik. Ju mund të komunikoni rreth ngjyrave duke përcaktuar kodin e pantonit. Pra, pantoni është gjuha standarde e ngjyrave.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”11905″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Një ton reflektues dhe i pavdekshëm i ngjyrës blu, që nxit rezistencën, PANTONE 19-4052 Classic Blue është elegant në thjeshtësinë e tij. Ai sjell një ndjenjë paqeje dhe qetësie në shpirtin njerëzor, duke i ofruar atij strehim.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11906″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ne u drejtohemi ngjyrave të sinqerta dhe që krijojnë ndjenjën e mbrojtjes.

Jo agresive dhe lehtësisht e pranueshme, bluja klasike PANTONE 19-4052  i krijon vetes një ndërveprim të qetë. Lidhur me muzgun dhe ardhjen e një dite tjetër të re, kjo preferencë universale përqafohet lehtësisht nga masa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11908″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Përmes parashikimeve të trendeve sezonale, psikologjisë së ngjyrave dhe këshillave rreth tyre, Instituti i Pantone Color bashkëpunon me marka ndërkombëtare për të përfituar në mënyrë efektive fuqinë, psikologjinë dhe emocionin e një ngjyre në strategjinë e tyre të projektimit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11907″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: pantone.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]