Business Tag

Bota e Pierre Cardin përbëhet nga shumë elemente; ajo është klasike por edhe avant-gard. Modë, aksesorë, detaje, mobilje, tekstile magjike, butësi dhe timeless… E tillë është bota inovative e Pierre Cardin

read more

X-Plan Studio: Arkitekturë, Planifikim Urban, iDizajn i interieri, grafik dizajn, printim 3D. X-Plan është një grup arkitektësh, projektuesish, inxhinierësh dhe mendimtarësh që veprojnë në fushën e arkitekturës,

read more

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme,

read more
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial