fbpx

Dolce stil novo nga SMEG

Linja Dolce stil Novo nga Smeg

Dolce stil novo nga SMEG

Gjatë projektimit të shtëpisë, kuzhina përbën një nga tiparet ryesore të dizjanit dhe fuknsionalitetit.
Kuzhina, është aty ku e gjithë familja bëhet një, ku bashkëveprohet dhe mbështesim njëri tjetrin. Sot ju prezantojmë një linjën Dolce Stil Novo ( Tekstualisht, i ëmbli stil i ri ) nga SMEG, të cilin arkitektët e adhurojnë:

Kuzhina me linjen Dolce stil Novo nga Smeg
Kuzhina me linjen Dolce stil Novo nga Smeg

Fuknsionaliteti dhe estetika bashkohen aty ku e errëta kthehet në dritë!

Materiale fisnike, sipërfaqe monokromatike dhe prekje bakri dhe inoksi, të cilat transformohen në lajtmotivin e gjithë linjës Dolce Stil novo

Funksionalitet, estetikë dhe minimalizëm.
Falë bashkëpunimit të SMEG me arkitektin e njohur Guido Canali, lindi linja Dolce Stil Novo. Një kombinim i jashtëzakonshëm i luksit, pasionit dhe precizionit, së bashku me një stil unik dhe teknologji inovatore.

Linja dolce stil novo nga Smeg Furra me detaje inoksi
Furra me detaje inoksi
Linja dolce stil novo nga Smeg Furra me detaje bakri
Furra me detaje bakri

Një shprehje e re gjeniale, si në teknologji ashtu edhe në dizajn, Dolce Stil Novo sjell gamën më të gjerë të pajisjeve të Smeg – secila me dizajn estetik në kombinuar me njëra-tjetrën. Dolce Stil Novo përfshin produktet kryesore për kuzhinën tuaj, që nga. furrat termoizoluese 60 cm; Furra kompakte me avull, pianura të kombinuara e deri te pajisjet për tuajtjen e verës.
Këshilla jonë ? Kaloni patjetër te Showroomi i Smeg-ut të prekni cilësinë dhe dizajnit fantastik të kësaj linje!

Kuzhina me linjen Dolce stil Novo nga Smeg
Kuzhina me linjen Dolce stil Novo nga Smeg

Learn more on SMEG,

Or check our latest posts for SMEG: here

Smeg Showroom in Albania
Smeg Albania

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial