HALLAKATE OFFICES

HALLAKATE OFFICES

Emri i projektit:
Tipologjia:
Studio:
Arkitekt:
Vendndodhja:
Statusi:
Viti i ndërtimit:
Sipërfaqja:
Kate:
Fotografia:
Bashkëpunëtorë:

HALLAKATE OFFICES
Zyra
Maden Group
Maden Group
Prishtinë, Kosovë
Ndërtuar
2020
220 m2
1
Leonit Ibrahimi

Hallakate është agjensia e parë e mediave sociale në Kosovë.
Koncepti i këtij projekti ishte të ndërthurej zhvillimi i identitetit të markës me logon dhe punën që ata bëjnë.

Qëllimi ishte që punëtorët të sigurojnë një dizajn të brendshëm të rehatshëm, një ambient të rehatshëm dhe një gjuhë me ngjyra që përshkruan emocionet tona, pa lënë pas dore logon dhe zhvillimin e identitetit që shërbeu si motiv për të krijuar hapësira të hapura, për të pasur një punë më produktive dhe të ngjeshur.

Ekziston gjithashtu një mungesë e gjelbërimit si një element i bimësisë brenda mjedisit. Shkallëzimi, shumëllojshmëria e mobiljeve e shoqëruar gjithashtu me emrin e kompanisë, mjedise të ndritshme, hapësira të rehatshme dhe gjelbërim i japin karakter këtij vendi.

post a comment