FUSION

FUSION

Emri i projektit:
Tipologjia:
Studio:
Arkitekt/e:
Vendi:
Status:
Viti i ndërtimit:
Sipërfaqja:
Fotografia:
Bashkëpunëtorë:

FUSION
Restobar
UDV architects
Coin, Tiranë, Albania
Ndërtuar
2018
1000 m2
Ervin Berxolli
UDV architects
Kare Design, Deluxe lighting

FROM THE ARCHITECT

Koncepti i këtij “restobar” ishte që të sjellë identitetin e vetë emrit, Fusion që do të thotë përzierje, duke përzier  këto 3 karakteristika :  klas, thjeshtësi dhe elegancë.

Materialet e ngrohta janë  përdorur  për të evokuar   një atmosferë  të rehatshme si ajo e një shtëpie, ndërkohë që pozicioni i barit në qëndër, e bën fokusin e ambjentit duke i nxitur të gjithë të porosisin një koktej.

Pjesa unike janë ato panelet e drurit që  ne i  përdorëm për të mbuluar murin kryesor  në hyrje. Vecantia është  se këto panele hapen me një  kënd 90 gradë, duke zbuluar Grafitin në  mur, i zgjedhur për të  thirrur pak stilin ” garage underground”.Shkrirja e stilit “underground”  me klasin tashmë  në  fusion merr një  kuptim!

plan

GALLERY

post a comment